Paket och turer

Här kan du se våra färdiga paket. I de fall vi kör turer på klockslag kan givetvis alla som vill och får plats följa med. Vi skräddarsyr gärna efter era önskemål, hör av er till oss.

Klippan/Eriksberg till restaurang Seaside på Björkö

Raka vägen till vår restaurang Seaside på Björkö, snabbt och enkelt.

8000 kr per tur eller 200 kr per person om ni är 40 personer.

Lägg till extra stopp på vägen vid Fjärholmarnas laxodling där ni får prova på varmrökt Björkölax på knäcke med en god öl till. Ni får lite roliga historier om öarna runt omkring och kanske mata dom plaskande laxarna.

Skärgårds safari

En 2,5 timmars tur i Göteborgs skärgård med stopp på Vinga, vi stannar till för att titta på Sälar. Om ni vill se Norra eller Södra skärgården bestämmer ni själva eller vädret åt er. Vi guidar om nutid och dåtid om dom öar vi passerar.

3-rätters middag på Restaurang Seaside på björkö och buss tillbaka till stan.

Vinga tur och retur

Göteborg tur och retur Vinga. På vägen till Vinga passerar vi många legendariska platser som ligger i inloppet till Göteborg. Våra guider berättar om livet på Vinga.

Pubrunda – Skärgårdens krogar

Vi hämtar er vid Eriksberg eller Klippan och tar er med ut på en tur i skärgården. Vi stannar till vid två skärgårdskrogar på vägen där ni avnjuter en välförtjänt öl eller två. Sen styr vid båten mot Seaside på Björkö där vi lägger till vid restaurangens egen brygga. Väl där kan ni beställa till middag, badtunna, femkamp eller något annat som passar just er grupp.

Ö-taxi

Vid Seaside arrangemang i sommar kommer vi att köra taxibåtturer mellan öarna i Öckerö kommun. Tidtabell kommer att uppdateras på Seaside hemsida.