Klippan/Eriksberg – Björkö

Enkel väg till restaurang Seaside på Björkö från Klippan eller Eriksberg.

Totalt 8000 kr.

Kombinera ditt båtäventyr med mat, bad eller aktiviteter. Vi har många olika erbjudanden för att skräddarsy just ert arrangemang. Ni får gärna komma med egna förslag.

Några exempel:

Dryckes och matprovningar

Gourmetrunda, Ostronprovning, Sabrering, Drinkskola,  Whiskyprovning.

Konferens, Festlokal

Kombinera med en hel eller halvdagskonferens på Seaside på Björkö. Kreativa tankar föds i berikande miljö. Varför inte lägga företagets kick-off eller fest hos Seaside på Björkö så ordnar vi med en fördelaktig båt eller buss transport tur och retur Göteborg.

Vedeldade badtunnor – Seaside på Björkö

Badsäsong året runt,  tre meter från havet. Till havets vågor och i ljuset av stormlyktan njuter ni i det varma salta vattnet och ser ut över Öckerö Öarna (max 36 personer samtidigt).
Vi har 3 st kar och varje kar rymmer 10-12 personer.

Paella eller helgrillad gris på en holme

Vi tar med upplevelsematlagning ombord och går iland på någon trevlig ö där vi serverar helgrillad gris eller svänger ihop en härlig skaldjurspaella. Kan även göras under segeltak på Seaside på Björkö´s terass.

Allsång på Björkö

Måns på Skansen, Lotta på Liseberg och självklart Harald på Björkö!

Allsång & quiz, bryggdans, gästartister och mat på Restaurang Seaside. Sjung med oss på Torsdagar, vi startar i Juli och håller på ända in i Augusti.

Aktiviteter

I samarbete med Waterfront event kan vi ordna upplevelse paket med exempelvis flyboard, vattenskoter, gokart på vatten, femkamp mm.

Besök deras hemsida för mer information, www.waterfrontevent.se.

Artister

I sommar har vi flera stora artister bokade på Seaside på Björkö och Seaside shuttle kan ta er dit. Uno Svenningsson, Stefan Andersson, Mikael Rickfors och några till kommer. Biljetter går att köpa på ticnet eller som helhetspaket med transport hos oss.