Om Seasideshuttle

Visionen är att snabbt, säkert och ekonomiskt kunna erbjuda alla en möjlighet att komma ut på havet och visa upp Göteborgs fantastiska skärgård. Båten är klassad för att ta 48 personer ombord men vi tar max 35 personer då båten går som bäst. Vi komma upp i 30 knop, är handikapps anpassad och toalett finns ombord. 

Under första halvan av 2013 blev visionen verklig. Båten sjösattes i juni samma år och godkändes av transportstyrelsen för passagerartrafik i fartområde E.

Fakta

Båten är av fabrikat Dynalift med modellbeteckning C-38. Skrovet är av typen katamaran och den är 11,7 meter lång. Den drivs framåt av två stycken Yamaha motorer med 350 hästkrafter vardera.

Båten har ett kapelltak och kan köras öppen eller väderskyddat. Båten är väldigt sjövärdig och stabil som klarar mycket sjö och vikt.

Den tar upp till 48 passagerare och har då en toppfart om 34 knop. Båten är handikappanpassad, har handikappanpassad toalett och plats för 12 rullstolar. Är du mer intresserad så ladda hem faktablad om båten från Dynalift Powerboats.